Zeytinyağlı Kapuska - Karabük
Zeytinyağlı Kapuska Malzemeleri Nelerdir
- 1/2 kg lahana
- 2 soğan büyük boy
- 1 çay bardağı sıvıyağ
- 1 yemek kaşığı salça
- 1 tatlı kaşığı şeker
- 2 çorba kaşığı pirinç
- Yarım su bardağı su
- Tuz
- Karabiber
Zeytinyağlı Kapuska Nasıl Yapılır
Yağ ile soğan, salça kavrulur. Lahana koyulur. Lahana suyunu koyverince azıcık su ve pirinç eklenir. Baharatlar eklenerek pirinçler yumuşayıncaya kadar pişirilmeye devam edilir.
Zeytinyağlı Kapuska
Görsel Sahibi: Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı
BU İÇERİKLER İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Görüntülenme Sayısı :
3121
Eklenme Tarihi :
08 Mayıs 2019 Çarşamba
Güncellenme Tarihi :
24 Ekim 2023 Salı