Kütahya Usulü Kavurma - Kütahya
                
                
                    Kavurma Malzemeleri Nelerdir
	- 1 kg dana eti
 
	- 3 çorba kaşığı tereyağı
 
	- 1 tatlı kaşığı tuz
 
	- 2 adet domates
 
	- 50 g biber
 
Kavurma Nasıl Yapılır
Dana eti kuşbaşı olarak doğranarak tencereye atılır. Suyu çekinceye kadar ocakta bırakılır. Suyunu çektikten sonra biraz yağ atılır ve tuz ilave edilir. Daha sonra 10 dakika bu vaziyette kısık ateşte bırakılır. Biberler doğranarak yemeğe ilave edilir ve 5 dakika pişirilir. Daha sonra domatesler kuşbaşı doğranarak ilave edilir ve 2 dakika daha kavrulur. Sunum; sıcak olarak servis yapılır.
                 
                
                    
	
                        
                        
                            
                                    
                                        
                                        
                                            
Kütahya Usulü Kavurma
                                            Görsel Sahibi: Kütahya İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü
                                        
                                    
                                
                         
                        
                        
                    
 
                    
                    
                    
                    
                        BU İÇERİKLER İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
                        
                     
                 
                
                
             
            
            
                
                    Görüntülenme Sayısı :
                        4201   
                            Eklenme Tarihi :
                                20 Şubat 2013 Çarşamba   
                            Güncellenme Tarihi :
                                11 Mart 2024 Pazartesi